Samarbeid

MiljöProtector ønsker å invitere nye bedrifter til et spennende samarbeid med fokus på bærekraft og ressursgjenvinning. Vi er dedikert til å bidra til en mer miljøvennlig fremtid ved å resirkulere plastavfall og skape verdifulle produkter av det, inkludert muligheten til å produsere produkter av deres bedrifts eget avfall.

Som en del av vårt samarbeid, tilbyr vi også muligheten til å produsere mobildeksler med bedriftens logo, slik at dere kan styrke deres merkevare samtidig som dere fremmer bærekraftige praksiser.

Vi vil jobbe tett med dere for å tilpasse løsningene til deres behov og bransjespesifikke krav. Vi vil sikre en effektiv og pålitelig resirkuleringsprosess, og sammen vil vi kunne redusere avfallsmengden og bevare verdifulle ressurser.

Vi inviterer dere til å være en del av vår bærekraftige visjon og bidra til en mer miljøvennlig fremtid. Ta kontakt med oss i dag på hei@miljoprotector.no for å diskutere hvordan vi kan samarbeide, inkludert produksjon av produkter av deres avfall og mobildeksler med bedriftens logo. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Veidekke

MiljöProtector og Veidekke, en av Skandinavias største entreprenører, samarbeider for å redusere miljøpåvirkningen. Vi tar imot PP05 plastavfall fra Veidekkes byggeplasser og bruker det til å lage nye produkter. Dette sirkulære samarbeidet bidrar til å bevare ressurser og redusere avfallsmengden. Veidekkes engasjement for miljøet inspirerer oss, og vi er stolte av å samarbeide med dem. Vi håper at dette samarbeidet kan være en modell for andre bedrifter og organisasjoner som ønsker å oppnå lignende mål. Vi vil fortsette å jobbe sammen for en mer bærekraftig fremtid.

Les om prosjektet!

Novo Nordisk

MiljöProtector og Novo Nordisk samarbeidet om å resirkulere plastavfall og produsere nyttige produkter. Mer enn 10 kg PP05 plastavfall ble resirkulert av MiljöProtector og brukt til å lage mobildeksler som Novo Nordisk nå bruker. Novo Nordisk er en ledende produsent innen diabetesbehandling og helseomsorg, og de arbeider aktivt for å minimere miljøavtrykket sitt. Dette samarbeidet viser hvordan bedrifter kan fremme bærekraftig praksis og fremme sirkulær økonomi.