Vår historie

Inspirasjonen Bak MiljöProtector Det hele startet da tre kamerater fra Vigrestad ble dypt berørt av å se konsekvensene av plastforsøplingen på nært hold. Det var et øyeblikk som satte alt i perspektiv for oss. Vi visste at noe måtte gjøres. Resultatet ble grunnleggelsen av MiljöProtector, der vi forpliktet oss til å være en del av løsningen.

Gjenvinning og Resirkulering Vi bestemte oss for å utnytte potensialet i gjenvinning og resirkulering av plast, og vi begynte med å designe og produsere mobiltelefondeksler laget av resirkulert plastavfall fra havet.

Støtte og Samarbeid Gjennom årene har vi vært utrolig heldige og takknemlige for den fantastiske støtten vi har mottatt fra både vårt lokalsamfunn og en rekke fremstående partnere. Vi har etablert fruktbare samarbeid med anerkjente organisasjoner og grupper, inkludert Novo Nordisk, Veidekke, TV2, Jærbladet, Byas, samt mange andre engasjerte grupper og organisasjoner. Disse samarbeidspartnerne har spilt en viktig rolle i innsamlingen av plastavfall som vi bruker i vårt arbeid.

Innovasjon: Bionedbrytbare Mobildeksler Vi utvidet vårt produktsortiment ved å introdusere bionedbrytbare mobildeksler. Disse dekslene er laget av materialer som naturlig brytes ned over tid, og de har tilført vårt sortiment en bredere variasjon av farger og kompatible telefonmodeller.