Om Oss

Om oss

Velkommen til MiljöProtector! Vi er en dedikert bedrift som har jobbet hardt for å bekjempe plastforsøpling og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Gjennom årene har vi oppnådd betydelige resultater og skapt positive endringer.

Historien vår begynte da vi så det økende problemet med plastavfall som skylles i land langs strendene våre. Vi innså raskt hvordan denne formen for forsøpling påvirket og ødela dyrelivet og miljøet i havet, samt forsøplet naturen på land. Plastforsøpling ble en av verdens raskest voksende miljøkriser, og vi visste at vi måtte handle.

Vi bestemte oss for å utnytte potensialet i gjenvinning og resirkulering av plast. Selv om ny plast var billig å produsere og vanskelig å konkurrere med, ønsket vi å skape attraktive og nyttige produkter laget av resirkulert plast. Dette ville ikke bare gi et verdifullt formål til det ellers forsøplede plastavfallet, men også øke fokuset på resirkulering og gjenbruk.

Med lidenskap og engasjement begynte vi å designe og produsere mobiltelefondeksler laget av resirkulert plastavfall fra havet. Hvert enkelt produkt var nøye håndlaget og unikt. Vi jobbet hardt for å skape mobildeksler av høy kvalitet som ikke bare beskyttet telefonene, men også representerte en bærekraftig løsning på plastproblemet.

Suksessen vår inspirerte oss til å utforske flere muligheter for bærekraftige produkter. Derfor introduserte vi også bionedbrytbare mobildeksler i vårt sortiment. Disse dekslene, laget av materialer som naturlig brytes ned over tid, representerer vår forpliktelse til å fortsette å tilby enda mer miljøvennlige alternativer.

Gjennom årene har vi fått fantastisk støtte fra lokalsamfunnet og partnere. Vi har etablert samarbeid med forskjellige grupper og organisasjoner som har bidratt til å samle plastavfall for oss. Våre produkter har blitt verdsatt og etterspurt, og vi har hatt gleden av å levere mobildeksler til bedrifter som Veidekke, samt til en rekke enkeltpersoner som er engasjert i miljøvern.

Vår vei har ikke vært uten utfordringer, men vi har alltid holdt fast ved vår visjon om å beskytte miljøet og bidra til en sirkulær økonomi. Vi har delt vår historie gjennom sosiale medier, aviser, TV-kanaler og ulike plattformer for å nå ut til så mange som mulig og inspirere til handling.

Vi er stolte av det vi har oppnådd så langt, men vi stopper ikke der. Vi fortsetter å utforske nye muligheter og innovative løsninger for å redusere plastforsøplingen og fremme en bærekraftig livsstil. Sammen med våre kunder, partnere og samfunnet rundt oss, jobber vi for en renere og mer bærekraftig fremtid.

Takk for at du er en del av reisen vår. Vi inviterer deg til å utforske vårt utvalg av mobildeksler og bli med oss i kampen mot plastforsøpling. Sammen kan vi gjøre en forskjell, ett deksel om gangen.

Våre mobildeksler